Gamo Bone Collector 4,5 mm

Gamo er et spansk brand, som producerer og sælger luftvåben, hagl og meget andet. De har eksisteret i mere end 60 år, og er på den tid blevet et stort, anerkendt og populært mærke inden for luftgeværer og lignende. Deres produkter forhandles i 50 forskellige lande, hvilket også beretter om deres store succes på verdensplan. Gamo sætter især innovation højt i deres prioriteringer, og de ønsker at være pionerer inden for luftvåben mm. De har derfor også udviklet forskellige nye teknologier, som findes i deres luftgeværer og andre luftvåben.

Gamos Bone Collector er et populært luftgevær i høj kvalitet. Det har en kaliber på 4,5 mm, hvilket også gør det lovligt at købe og bruge for alle, som er fyldt 18 år. Denne model er designet i samarbejde med Michael Waddell og Travis ”T Bone” Turner fra den såkaldte ”Bone Collector” tv-serie. Den amerikanske serie følger en gruppe mænd, som går på jagt rundt omkring i store dele af USA. Derfor har luftgeværet fået den armygrønne eller skovgrønne farve, som også er ”Bone Collector” farven, og derudover ses logoet også på siden af våbnet. Skæftet er lavet af syntetisk materiale.

Dette luftgevær har Gamos IGT (Inert Gas System) system, som betyder, at det er et luftgevær med gasstempel i stedet for fjeder, som også kan blive slap med tiden osv. Luftgeværer med gasstempel er nyere end luftgeværer med fjederkammer, men de bliver solgt mere og mere. Luften i geværet bliver komprimeret ved ladning af geværet, som foregår manuelt ved at man indsætter haglet. Ved affyring af geværet bliver den komprimerede luft så udvidet, hvilket netop giver kraft til skuddet.

Derudover har Gamos Bone Collector luftgevær Gamos Bull Whisper løb, som har en indbygget lyddæmper. Denne teknologi kan skrive helt op til 52% lavere lyd, når der affyres skud, og sådan en teknologi kan være særdeles nyttig for jægere, som gerne ønsker at være stille. Hertil kommer det, at luftgeværet har Gamos SWA, som kan nedsætte rekylet med helt op til 70%, når du skyder, hvilket også kan sikre end bedre og mere præcis skydning, selvom det er subjektivt, hvad man foretrækker. Dette sker ved, at der sidder nogle gummiplader ved bagkolben. Herudover har Bone Collector luftgeværet også Gamos SAT (Smooth Action Trigger) system, som er et 2-tryk aftræk, som kan hjælpe med at skabe mere præcision ved affyring af skud og det giver også en god følelse. Gamos Collector Bone luftgevær har altså mange gode kvaliteter og teknologier. Luftgeværet vejer 3000 gram og er 1170 mm langt, og derudover har det en udgangshastighed på hele 305 m/s.

Gamo laver et stort og bredt udvalg af mange flere luftgeværer, som er gode på hver sin måde. Du kan undersøge nærmere om Gamos produkter, så du på den måde kan ved velinformeret omkring mulighederne inden dit næste køb.

Annonce:

Billigste luftgeværer