Hatsan 150 4,5 mm

Hatsan er en tyrkisk koncern, som producerer luftgeværer samt andre slags luftvåben og udstyr hertil mm. Det er et stort og anerkendt brand, som har fået succes i store dele af verden, og de eksporterer endda helt op til 95% af deres produktion til mere end 90 lande i verden. Hatsan er familieejet og -drevet, og både fabrik og hovedkontor er baseret i Tyrkiet. Hatsan fokuserer på høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, og de går også meget op i gode, rå materialer, såsom tyrkisk valnød og tysk stål.

Hatsan har udviklet forskellige teknologier til luftgeværer, som er med til at gøre deres produkter unikke, som også kan ses i deres model 150. Af deres innovative teknologier kan der nævnes deres Quattro Trigger, Shock Absorber System og Triopad® Butt System.

Hatsans model 150 luftgevær har et klassisk design med et sort kunststofskæfte, som ikke kræver nogen vedligeholdelse, og en bagkappe i gummi. Luftgeværet adskiller sig dog på den måde, at løbet ikke kan knækkes, men i stedet lades det ved hjælp af en ladestang lige under løbet, og det kan være med til at sikre større præcision.

Hatsans model 150 er et populært luftgevær af mange gode grunde. Våbnet har kaliber 4,5 mm, hvilket gør luftgeværet lovligt for alle, som er fyldt 18 år, at eje og bruge, så dette skal du ikke bekymre dig yderligere om. Våbnet vejer 4300 gram, længden er 1210 mm og løbslængden er 430 mm. Udgangshastigheden er på hele 380 m/s, hvilket er meget højt for et luftgevær med almindelige kaliber 4,5 mm hagl. Tilkøber du nogle bestemte hagl kan udgangshastigheden øges yderligere med helt op til 25%, som ville svare til, at luftgeværets udgangshastighed ville blive hele 475 m/s. Hatsan 150 er et luftgevær med fjederkammer, som er den klassiske, ”gammeldags” type luftgevær, som endnu foretrækkes af mange.

Model 150 luftgeværet har Hatsans Quattro Trigger teknologi, som er en to-trinsaftrækker. Med den justerbare aftrækker er det muligt at indstille både længden, hårdheden og cyklus af aftrækket. Denne teknologi gør det muligt at justere skuddet til præcision, og det kan være meget fordelagtigt, hvis brugeren af våbnet forstår at beherske det. Herudover har luftgeværet Hatsans SAS (Shock Absorber System), som hjælper med at reducere vibrationer, da noget af det rekyl, der kommer ved skud, optages af en støddæmpende mekanisme. Dertil har Hatsan 150 luftgeværet også fået TRUGLO fiberoptisk sigte, som lyser op, når der sigtes ved hjælp af fiberoptikken.

Denne model, Hatsan 150, har mange gode kvaliteter og teknologier, som gør det til et godt luftgevær i høj kvalitet. Hatsan tilbyder et bredt udvalg af mange forskellige luftgeværer, som også byder på mange gode kvaliteter. Du kan se nærmere på deres store udvalg, så du kan få mere information om hvert enkelt luftgevær, så du til sidst kan finde det rigtige til dig.

 

Annonce:

Billigste luftgeværer