Swiss Arms TG1 4,5 mm

Swiss Arms er en schweizisk producent af våben, som leverer mange forskellige luftgeværer og andre luftvåben samt udstyr og meget andet. De har eksisteret i mere end 140 år, og derfor har de stor erfaring og har opnået stor succes igennem tiden. Generelt ligger produkterne fra Swiss Arms i en billigere prisklasse end mange andre, men de ligger stadig langt over middel, når det drejer sig om kvalitet. De har førhen været særligt anerkendte for deres geværremme og sikkerhedsbriller.

Idet Swiss Arms’ historie har forløbet sig i mere end 140 år, er det tydeligt, at deres erfaring og ekspertise er stor. I virksomhedens liv har de produceret mere end 1,5 mio. våben, blandt andet har de leveret våben til den schweiziske hær, og nu leverer de også til de amerikanske Navy Seals. Det var først senere i koncernens historie, at luftgeværer og lignende blev relevant. Dette skete, da den store virksomhed inden for airsoft/hardball, Cybergun, fik licenserne til at producere luftgeværer og udstyr til det, og der indgik de netop et samarbejde med Swiss Arms, hvor luftgeværerne blev brandet som Swiss Arms hardball/airsoft produkter. Her blev der eksperimenteret med andre spændende designs end det førhen var kendt. Swiss Arms’ fokus på innovation har altid været en høj prioritet for dem, og på trods af deres lange historie og gamle traditioner har de hele tiden fornyet sig og fulgt deres nye idéer, hvilket har været med til at give dem deres store succes.

Swiss Arms producerer et stort antal af forskellige våben. Inden for luftgeværer har de blandt andet – i samarbejde med Cybergun – produceret deres TG1 model, som er et flot luftgevær i et spændende og flot, sort design. TG1 modellen er et luftgevær med fjederkammer, som er den type luftgevær, som mange opfatter som den ”gammeldags” eller klassiske type luftgevær. Som alle andre luftgeværer fungerer den ved, at luften komprimeres i våbnet, og når luften udvides ved affyring af skud, så skaber dette kraft og fremdrift for haglet. Derudover har Swiss Arms’ TG1 model en kaliber på 4,5 mm., hvilket betyder, at alle, som er fyldt 18 år, må købe dette luftgevær, da våbenlovgivningen ikke sætter yderligere krav til luftgeværer med denne kaliber.

Luftgeværets skæfte er i syntetisk materiale, hvilket gør, at det ikke bliver nær så tungt som de, der er lavet af træ. Løbet og cylinderen er derimod af metal. TG1 luftgeværet har derudover også et fiberoptisk sigte, som gør det nemmere at sigte efter mål, da det lyser en smule op. Ønsker man at det bliver endnu nemmere at sigte kan man eventuelt tilkøbe en kikkert og montageringe til luftgeværet. TG1 luftgeværet er 1066 mm langt og det vejer 3620 g. og luftgeværets udgangshastighed er på 275 m/s.

Swiss Arms’ model, TG1, har mange gode egenskaber og er et godt luftgevær til pengene. Swiss Arms producerer herudover et stort udvalg af våben og luftgeværer, som kan dække mange behov. Du kan også undersøge nærmere om Swiss Arms’ udvalg, så du på den måde nemmere og med større tryghed kan udvælge dig dit næste luftgevær.

Annonce:

Billigste luftgeværer