Webley & Scott er et engelsk firma, som blev grundlagt helt tilbage i 1790. Af den grund er det også et af de ældste firmer, når det handler om produktionen af luftgeværer, jagtværer og andre lignende våben. De fremstiller produkter i høj kvalitet, og deres priser er samtidigt meget rimelige for det produkt, man køber.

Webley & Scott blev grundlagt af William Davies, og hans svigersøn, Philip Webley, og hans bror James overtog virksomheden i 1834. Det var her, at navnet Webley kom til. Webley blev senere hen særligt anerkendte for deres håndvåben, og deres første revolver kom på markedet i 1853. Den kunne ikke konkurrere i pris med mange af de andre revolvere på markedet på den tid, men til gengæld blev den anset for at være en af de fineste revolvere på sin tid.

Tilbage i 1790, da Webley & Scott startede deres produktion, fremstillede de udelukkende jagtgeværer. Det var først noget senere, at Webley besluttede at gå ind på markedet med luftvåben. Først omkring starten af 1900-tallet begyndte Webley at udvikle en luftpistol, som de kaldte Mark I. Denne luftpistol kom på markedet i 1924, og allerede et par år efter kom efterfølgeren på markedet. Denne gang var det et luftgevær, som de havde fremstillet, og det var med et løb, som skulle knækkes. I 1992 producerede de luftgeværet ’The Patriot’, som var verdens kraftigste luftgevær. I dag har Webley udvidet deres sortiment indenfor luftgeværer og andre luftvåben i høj grad, de udvikler fortsat nye teknologier, og de har konstant fulgt med branchens tendenser. Derfor fører de nu både luftgeværer med fjederkammer, luftgeværer med gasstempel samt PCP luftgeværer.

Webleys VMX Quantum, POWR-LOK, er et af deres flotte luftgeværer i høj kvalitet. Dette luftgevær er med fjederkammer og det er Webleys fjedersystem som kaldes POWR-LOK. Fjederen i VMX Quantum, POWR-LOK, er utroligt holdbar, og den spændes ved, at man knækker løbet. Når den komprimerede luft så frigives igen skaber det fremdrift for haglet, så det affyres. Luftgeværets kaliber er 4,5 mm, hvilket gør det lovligt at købe og bruge for alle, som er fyldt 18 år. Det vejer 2090 g og er 1090 mm langt. Luftgeværet VMX Quantum, POWR-LOK, er lavet af syntetisk ambidextrous plast i høj kvalitet, og der er også en gummibagkappe, som hjælper med at dæmpe noget af rekylet fra våbnet. Det kan gøre skydningen med luftgeværet mere præcis. Derudover har den en todelt aftrækker, hvor den første del kan trykkes ind, hvorefter man kan justere sin position, og når den sidste del trykkes ind, så affyres luftgeværet, og dette er også med til at skabe større præcision ved skydning. Fronten på geværet er lyddæmpende, hvilket er en god funktion, og den påvirker ligeledes luftgeværets udseende og design, som er moderne og flot.

Webleys VMX Quantum, POWR-LOK, er et flot luftgevær med mange gode kvaliteter og i høj kvalitet, men til en fornuftig pris. Forhåbentligt er du nu tættere på at kunne udvælge dig dit næste luftgevær, og du kan ligeledes undersøge nærmere om Webleys udvalg, så du føler dig helt rustet til at træffe en beslutning.

Webley VMX Quantum POWR-LOK 4,5 mm

Annonce:

Billigste luftgeværer